Често задавани въпроси

 • Направих поръчка в Магазинчето, но стоката ми не пристига. Защо?

  Една от най-често срещаните причини за това е недовършена поръчка. Ако завършите правилно поръчката си, ще получите автоматичен и-мейл от нас, че сме получили поръчката Ви, и че тя се обработва. В допълнение ще получите обаждане от нас за потвърждение. Ако не получите и-мейл няколко минути след завършване на поръчката, или ние не Ви се обадим до 24 часа, то поръчката не е завършена.

 • Колко ще струва доставката на моята поръчка?

  Крайната стойност на доставката, зависи от това кой начин на транспорт ще си изберете. За доставки под 50лв, може да избирате между Спиди и Еконт. За поръчки на стойност над 50.00 лв - доставката е безплатна до офис на Еконт или Спиди!

 • Направих поръчка над 50лв. С кой куриер ще ми доставите поръчката?

  Поръчките над 50лв. доставяме с куриерска фирма Спиди или Еконт до адреса, който сте посочили във формата за поръчка. Ако желаете да Ви изпратим пратката до поискване от офис на куриерска фирма Еконт, трябва да го отбележите в полето за офис на Еконт, или да ни кажете, когато ви се обадим да потвърдим поръчката.

 • Как става заплащането на поръчката?

  Има няколко начина по които може да заплатите за Вашата поръчка:

  - чрез наложен платеж (най-често използвания начин, когато поръчката изпратена по куриер или до офис на Еконт

  - по банков път (в случаите, когато за доставчик са избрани "Български пощи")

 • Как мога да проверя статуса на поръчката си?

  Когато правите поръчка в Магазинчето за домашна козметика без да се регистрирате, Вие ще получите 2 потвърдителни и-мейла, които указват, че сме получили поръчката Ви и я подготвяме за изпращане. Когато изпратим поръчката, автоматично ще получите допълнителен и-мейл.Ако не сте сигурни, че сте завършили правилно поръчката си и не получавате й-меил от нас, моля, потърсете ни на 0877754084 или използвайте формата ни за контакт.

 • Как да проверя историята на поръчките си?

  До тази функционалност имат достъп само регистрираните потребители. Ако вече имате регистрация, влезте в акаунта си и натиснете върху линка "Моите поръчки", намиращ се в горния десен ъгъл на екрана.

 • Как мога да променя или откажа поръчка?

  За да промените или откажете поръчка, моля, пишете ни на и-мейл: [email protected] или ни се обадете на 0877754084. Достатъчно е да ни кажете номера на поръчката или вашите имена.

 • Изпращате ли поръчки до чужбина?

  Да, като детайлите за доставката и заплащането се уточняват по и-мейл или по телефона.

 • Получих потвърждение, че сте изпратили поръчката ми, но тя не пристига. Какво да правя?

  В случаите, когато за доставчик е избрана куриерска фирма (Спиди или Еконт), ние следим за движението на пратките всеки ден и проактивно се свързваме с вас, ако се получи забавяне в доставката.Ако сте избрали като доставчик Български пощи и пратката се забавя повече от 2 дни - моля, свържете се със нас. Ние ще се свържем с БГ пощи и ще проследим пратката за Вас.

 • За колко време ще пристигне поръчката ми?

  В повечето случаи доставката се извършва в рамките на 1-2 работни дни, в зависимост от наличността на поръчаните продукти в склада на Магазинчето. Ако се наложи забавяне, по-голямо от нормалното - ние ще си уведомим чрез и-мейл или телефонно обаждане.

 • Мога ли да получа фактура за поръчката си?

  Да, ако сте юридическо лице - ние ще Ви издадем фактура. Нужно е да предоставите фирмените си данни като коментар към поръчката или като отделен и-мейл.

 • Как мога да намеря номера на поръчката си?

  Може да видите номера на поръчката си във всеки от автоматичните и-мейли, които получавате от нас.

 • Преди време предлагахте определен продукт, а сега не мога да го намеря в Магазинчето.

  Нашата цел е да поддържаме актуални продуктите в магазинчето и от време на време някои от тях могат да се изчерпят. Ако не можете да намерите определен продукт, моля пишете ни на [email protected] и ние ще се опитаме да го намерим за Вас.

 • Как мога да променя адреса на доставка след като поръчката е завършена?

  За да промените адреса на доставка, моля, пратете ни и-мейл на [email protected], с номера на поръчката Ви, и с данните за новия адрес.

 • Защо стойността на касовата бележка е по-ниска от сумата на поръчката, която виждам в Магазинчето? / Защо заплащам за куриерска услуга, при положение, че поръчката ми е на стойност над 50.00л

  Това се получава, тъй като ние намаляме стойността на поръчката с цената на доставката, посочвайки клиента за платец на куриерската услуга.Например ако поръчката Ви в магазинчето е 45лв, а куриерската услуга - 5 лв., то касовата бележка, която ще получите ще бъде за 50лв, и ще заплатите куриерска услуга в размер на 5лв. Моля, отбележете, че това по никакъв начин не се отразява на крайната цена, която плащате вие - т.е. крайната сума, която заплащате вие в този пример е отново 50лв.

 • Какво става ако получа повреден продукт, или ако някой от продуктите липсва в пратката?

  Всички пратки, съдържащи чупливи предмети се застраховат при изпращането им. Затова призоваваме клиентите си да отварят пратките си пред куриера.

  Ако установите, че някой от продуктите в поръчката липсва, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

 • Колко често добавяте нови продукти в магазинчето?

  Обикновено добавяме нови продукти един или няколко пъти в месеца. Ако, желаете, можете да следите страницата ни във Фейсбук, където пускаме част от новата стока, или да проверите в модула "Нови продукти", разположен в дясната част на екрана.

 • Изпитвам затруднения при използването на сайта ви. Мога ли да направя поръчката си по телефона или чрез и-мейл?

  Разбира се, няма никакви проблеми да направите своята поръчка по телефон или чрез и-мейл. Просто избройте продуктите, които бихте желали да закупите и ни кажете Вашия адрес за доставка. Ние ще изчислим транспортните разходи за различните фирми и ще се свържем с Вас да уточняване на доставката

Сравнение на продукти